background image

Inteabh.com / Usluge

Asortiman naših proizvoda i usluga

Digitalna štampa

DIGITALNA I UV ŠTAMPA

Profesionalna digitalna UV štampa omogućuje brzo i direktno štampanje. Digitalni UV štampač vrši nanos EKO UV boje visokog kvaliteta na skoro svim materijalima, a UV lampe svojom svetlošću trenutno suše nanesenu boju.

Baneri i mesh platna

BANERI I MESH PLATNA

Rupičasta platna ili mesh idealna su rješenja za velike vanjske oglasne površine koje su izložene vjetru ili padalinama. Prednost proizvoda je što može biti u bilo kojoj dimenziji bez sa jednostranim ili obostranim printom.

Bilbordi i citylight

BILBORDI I CITYLIGHT

Nezaobilazni za savremeni marketing i oglašavanje, billboardi ili popularni “jumbo” plakati jedan su od osnovnih elemenata vizualne komunikacije kod svake ozbiljnije kampanje. Jedan su od najuočljivijih načina za oglašavanje i idealni promocijski alat.

Brendiranje vozila

BRENDIRANJE VOZILA

Ako je vozilo često na cesti i u prometu, postaje fantastičan oglasni prostor. Posebno atraktivno se mogu oblijepiti automobili ili dostavni motocikli, no jednako kreativno može se oslikati kamione, kombije ili druga, naizgled manje atraktivna vozila.

Zastave

ZASTAVE

Zastave više nisu samo obilježje država ili regija, koje se ističu za vrijeme praznika ili u svečanim prilikama. Zbog njihove visine i uočljivosti postale su odličan alat za branding. Sve češće se koriste na sajmovima, velikim promocijama i manifestacijama.

Prozorska grafika

PROZORSKA I PODNA GRAFIKA

Iskoristite površinu izloga na savremen i manje konvencionalan način. Apliciranje naljepnica na atraktivne, velike površine izloga, svakako je odlično rješenje kako za poslati željenu poruku, tako i za estetsko osvježenje.

Sito štampa

SITO ŠTAMPA I VEZ

Izrađujete li veću količinu reklamnih materijala, najpovoljnije rješenje će biti kombinacija malih artikala poput majica, kišobrana, upaljača, hemijskih olovaka, praktičan privjesak, usb stikova, zato – brendirajte se na malim predmetima i osvojite simpatije kupaca.

Enterijer

UREĐIVANJE ENTERIJERA

Fototapeta ima mogućnost apliciranja bilo kojeg dizajna ili pak fotografije velike rezolucije, pa tako osim dekorativne može imati i komercijalnu namjenu, jer je vrlo učinkovit, ali i kreativan način brendiranja interijera prodajnog prostora ili ugostiteljskog objekta.

Svijetleće reklame i totemi

SVIJETLEĆE REKLAME I TOTEMI

Svjetleće reklame dobivaju sve rašireniju upotrebu. Ona osnovna im je i dalje isticanje brenda ili prodajnog prostora na pročelju, a u “puni sjaj” dolaze noću. Osim glavne uloge totema - signalizacije, značajna je uloga kojom pokazuje brend i poslovna moć.

CNC rezanje i graviranje

CNC REZANJE I GRAVIRANJE

Lasersko graviranje i izrezivanje s najnovijom tehnologijom omogućava najpreciznije graviranje do 1000 dpi vidljivo i na najsitnijim detaljima. Drvo, graverska plastika, pleksiglas, guma, staklo i koža samo su neki od materijala za lasersko graviranje i rezanje.

Promo oprema

PROMO OPREMA

Tipski štandovi koje dobijete zakupom sajamskog prostora danas jednostavno više nisu dovoljno reprezentativni. Kvalitetnim brendingom štanda i dobrim dizajnom vizuala podižete uočljivost, efektnosti i brand image vašeg sajamskog prostora.

PVC folije

PVC FOLIJE

Radimo sa svim vrstama PVC-a, od platna, papira sve do PVC folija. Lijepo i oku ugodno dizajnirane PVC folije daju potpuno novi izgled Vašem poslovnom prostoru, izlogu, reklamnim panoima itd. Na sve PVC folije moguće je nanošenje zaštitnog sloja laminacije.

Backlight

BACKLIGHT

Backlight cerade kreiraju se za širok spektar klijenata i namjenskih profila. Backlight se napinje uz pomoć Multi profila. Prednost proizvoda je što može biti u bilo kojoj dimenziji, bez ograničenja, a otisak se radi UV printerima - jednostrano ili obostrano.

Web dizajn

WEB DIZAJN

Internet u savremenom društvu uz upotrebu računara, mobilnih telefona i tableta pružaja veliki broj mogućnosti za promociju i predstavljanje. Reklamiranje na web-u u vidu slike, zvuka ili riječi čini najbitniji segment u osvajanju online tržišta.

Video produkcija

VIDEO PRODUKCIJA

Dobre ideje postaju najbolje samo ako su osmišljene i proizvedene dovoljno brzo i kvalitetno da bi bile konkurentne. Tu smo da bismo kreirali najbolje ideje i pružili kompletnu kreativnu i produkcijsku uslugu, od koncepta do postprodukcije u 4k i Full HD rezoluciji.

Pogledajte neke od naših dosadašnjih referenci